Kant en klaar

Kant en klare website

Heb je geen tijd om je te verdiepen in het ontwerpen van een website? Zie je op tegen de kosten van een website? We bieden een kant en klare oplossing. Voor de vaste prijs van €350 (voor een one-page ontwerp) of €450 (voor ontwerp met meerdere pagina’s) bieden we een aantal kant en klare ontwerpen – WordPress templates – aan.

WordPress

WordPress is een populair en veel gebruikt Content Management Systeem (CMS) voor dynamische websites. Deze dynamiek wordt mogelijk gemaakt door de informatie op te slaan in een database en met gescripte pagina’s wordt deze informatie op basis van query’s (zoekopdrachten) in webpagina’s getoond.

Template

We hebben een aantal templates ontwikkeld die bestaan uit vijf basispagina’s: Een voorpagina, een pagina voor de aangeboden diensten of producten, een pagina over het bedrijf, een blogoverzicht en een contact pagina. Daarnaast zijn er pagina’s die de zoekresultaten tonen, de losse blogpagina’s tonen en een 404-foutpagina. Het template kan nog beperkt worden aangepast.
De one-page template bestaat uit een pagina waarbij via het menu naar de verschillende onderdelen kan worden genavigeerd. Het is mogelijk dit onderwerp uit te breiden met maximaal 2 extra modules.

Uiteraard is een aanpassing aan de eigen huisstijl inbegrepen. Denk hierbij aan het eigen logo, afbeeldingen en (beperkte) kleuraanpassingen. Op de pagina’s van het template is met dummy tekst aangegeven waar eigen tekst zal moeten worden ingevoerd. Niet benodigde onderdelen kunnen worden verwijderd en beperkte uitbreiding van modules is in overleg mogelijk.

Techniek

Een belangrijk doel van een website is naast informatie verschaffen, gevonden worden bij zoekopdrachten. Daarom optimaliseren we de website volgens de laatste kennis van Search Engine Optimalization (SEO) en gebruiken hier voor de plugin Rank Math. Voor het maken van backups installeren we de plugin Updraft Plus. Voor optimaal gebruik van deze twee plugins is het handig als u over een Google account beschikt. Tenslotte voegen we de plugin Jetpack toe voor functies als optimalisering van snelheid en de verbinding met sociale media platformen.

Als u voor de hosting gebruik maakt van ons aanbod bij Vimexx krijgt u ook gratis de beschikking over de plugin iThemes Security Pro. Deze plugin verbetert aanzien de veiligheid van de website.

Hosting en domein

Behalve een website template en pagina’s is ook een hostingabonnement en domein nodig. Het is mogelijk om beschikbare abonnementen te gebruiken, maar we kunnen ook adviseren en assisteren bij de aanschaf. We hebben goede ervaring met Vimexx. Meer over het hosting aanbod kunt u hier teruglezen.

Onderhoud

Om een website aantrekkelijk, veilig en actueel te houden is het belangrijk deze te onderhouden. De templates zijn zo ingericht dat de klant eenvoudig zelf de website en plugins kan updaten, om te zorgen dat steeds de laatste versies zijn geïnstalleerd. Maar het kan ook nodig zijn de vaste pagina’s te updaten of aan te passen. Dit vergt meer inhoudelijke kennis en het is te adviseren dit uit te besteden.

We bieden het aanpassen van bestaande pagina’s (tekst en afbeelding) aan tegen een vaste prijs van €35 per pagina aan. Voor uitgebreidere aanpassingen hanteren we een uurtarief van €35. Hierbij valt te denken aan ingrijpende aanpassingen van bestaande pagina’s, extra pagina’s, uitbreiding van functionaliteit met bijvoorbeeld een webshop of betalingsmogelijkheden, aanpassen van SEO informatie, etc.
Als u het onderhoud van de website – waarbij kan worden gedacht aan het maken van blogs – wenst uit te besteden, hanteren we hiervoor het standaard uurtarief. Blogs zijn een belangrijk onderdeel van de ranking van de website. Wij zorgen ervoor dat de blog optimaal wordt opgesteld. Een blog opmaken kost gemiddeld een uur, afhankelijk van de kwaliteit van de aangeleverde documenten (tekst en afbeelding).

Website Templates

voorbeeld kant en klaar

Zakelijk

Template met vier pagina’s en volledig responsief – geschikt voor gebruik op de mobiel of met een tablet. Het template heeft een strakke, professionele en zakelijke uitstraling.

demo kant en klaar

Modern

Een modern zakelijk template met bewegende onderdelen en grafische accenten. Vier pagina’s en volledig responsief – geschikt voor gebruik op de mobiel of met een tablet.

portfolio theme

Speels

Deze template heeft ronde lijnen en frisse kleurtjes. De template bestaat uit een pagina en is geschikt voor gebruik op de mobiel of met een tablet. Er kunnen modules worden toegevoegd.