Over

Denelan Webservice SL

Hoe het begon…

Mijn eerste website maakte ik in 1996; een website voor een plaatselijk tuincentrum. De tweede was het te koop zetten van de eigen woning in 1999. In het buitenland werd Denelan Webservice in 2000 opgericht als internetbedrijf en werd een hobby werk.

In sommige opzichten is er veel veranderd; in anderen juist weer niets. Het internet is continu in ontwikkeling en een ieder die daarmee werkt moet dat ook zijn. Ik houd dus vakliteratuur bij en volg ook workshops en cursussen.

 

 Goedkoop of goede koop

Al vanaf het begin van het internet worden websites ook door beunhazen voor een habbekrats gemaakt. Hoewel ik begrijp dat een lage (of geen prijs) aantrekkelijk is, kan het – zeker in deze tijd – snel een duurkoop worden.

Veel klanten beseffen niet dat het er misschien wel net zo uit zien als een professionele website maar dat het ontwerpen van website meer behelst dan een wat leuk uitziende pagina. De complexiteit van websites is alleen maar toegenomen.

Behalve hosting moet er ook rekening worden gehouden met privacy wetten, cookie banners, veiligheid, schaalbaarheid etc. 

camera

Verhalen

De basis voor een goede samenwerking zijn de verhalen van een klant. Het is dus zaak goed te kunnen luisteren. Dankzij een achtergrond in de zorg heb ik geleerd goed te luisteren en ook voor de klant goed te zorgen.

Afbeeldingen

Het is fijn als je voor het ontwerpen van websites alle werkzaamheden in eigen hand kan houden; al was het maar omdat het snel en praktisch werkt.

Ik heb me de afgelopen jaren dan ook bekwaam in het werken met grafische software, video-editing software en het maken en bewerken van foto’s.

Antoinette de Fouw